Sedmo čudo

Na vsem svetu je samo 7 znanih nahajališč vode s takšnimi lastnostmi!

Živa voda ni enaka vodi, ki se pretaka po potokih, rekah, jezerih in morjih. Po svojih lastnostih je podobna vodi, ki je v našem telesu. Njena površinska napetost se ne spreminja, v njej elektroni ne krožijo okoli posameznih molekul, temveč okoli vsakega minerala. Na svetu so doslej odkrili le 7 izvirov takšne vode! In sedmi med njimi je v Sloveniji – v Tunjicah pri Kamniku. Od tam prihaja Živa voda, ki je za človekovo telo čista in živa energija.

V vodi, ki jo običajno pijemo, ni negativno nabitih mikroskopsko majhnih mineralov – koloidov, ki strukturirajo vodo tako, da je podobna našim telesnim tekočinam. Zato ta voda nima prave življenjske energije. To dokazujejo meritve površinske napetosti vode. Pri običajni ustekleničeni vodi znaša površinska napetost +300 milivoltov. Naša kri ima površinsko napetost okoli -350milivoltov, Živa voda iz Tunjic ima to napetost pri vrednosti okoli -300 milivoltov. Zakaj je to pomembno?

Ko uživamo Živo vodo, gre ta takoj v organizem. Telo ne porabi prav nobene energije za njeno presnavljanje. Vsebuje kar okoli 75 obstojnih elementov, kar pomeni, da so v njej skoraj vsi elementi, ki jih telo potrebuje za samozdravljenje.

Izjemne kemične in energetske lastnosti Žive vode, ki je za razliko od drugih voda desnosučna, so bile preverjene na Inštitutu za elektrofotoniko v Berlinu. Več kot 100 testnim osebam, ki so pile po 200 ml Žive vode, so merili energetsko polje pred in po pitju vode. Merjenja, s katerimi se lahko podrobneje seznanite na www.kirilian-kamera.eu (sklop Raziskave), so jasno pokazala, da se energija osebe po pitju Žive vode poveča. Ugotovljeno je bilo tudi, da s pitjem 1,5 – 2 litrov Žive vode na dan dosegamo optimalno energetsko stanje organizma.

Sočasno z energetskimi vplivi so bile preverjene tudi kemijske lastnosti vode. Živa voda iz Tunjic ustreza strogim zahtevam otroške hrane. Je voda izjemne kakovosti, ki ne izgublja svojih lastnosti niti pod vplivom UV žarkov, niti z ustekleničenjem, niti po letu dni v steklenici! Za razliko od drugih voda se zdi odporna na vse spremembe v okolju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.