7 najboljših kondomov

Ste se kdaj vprašali, kateri kondomi so najkakovostnejši? Angleška revija, namenjena protrošnikom, je naredila raziskavo 22 vrst kondomov, med katerimi je izbrala 7 najboljših.

Kondomi so najboljša zaščita pred nezaželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. A kaj pomeni zaščita, če ta ni kakovostna in če kondom med spolnimi igricami poči? Prav zato je ShopSmart magazin testiral 500 vzorcev 22 različnih vrst kondomov. Enostaven test je potekal v dveh stopnjah. V prvi so raziskovalci kondome napihovali in tako preverjali njihovo moč, nato pa so jih pomakali v tekočino in preverjali, ali je med napihovanjem nastala kakšna luknjica ali kakšna druga deformacija. Vsi testirani kondomi so zadovoljili minimalne zahteve, nekateri pa so s svojo kakovostjo izstopali. Čeprav industrijski standardi dovoljujejo minimalna odstopanja in pomanjkljivosti, pa pri spodaj naštetih kondomih niso odkrili nobenih. Nekateri so na voljo tudi pri nas.

Kondomi, ki so se pri testiranju pokazali za več kot odlične, so:

  1. Lifestyles Ultra Sensitive
  2. Lifestyles Warming Pleasure
  3. Trojan Ultra Thin
  4. Trojan Magnum
  5. Durex Performax
  6. Trojan Her Pleasure Ecstasy
  7. Trojan Ultra Ribbed Ecstasy

Katerih ne priporočajo?
Čeprav so minimalne zahteve zadovoljili vsi testirani kondomi, pa so se najslabše izkazali kondomi, ki se svetijo v temi – pri testiranju z vodo so mnoge izdale luknjice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.